Päevakäpp: Bandiit ei röövi muud kui südameid

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Bandiit
Bandiit Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kassipoiss Bandiit saabus Kasside Turvakodusse otse Mooste mõisa lähistelt. Ilmselt elas Bandiit vesternilikku lindprii elu, käis päevast päeva mõisa aidas head ja paremat noolimas ning vabal ajal jalutas mööda Moostet.

Sellest elust ei puudunud kaklustest saadud haavad, kuid kõige suuremad haavad laiutasid muidugi kõige Bandiidi südames. Elu lindpriina võib ju tunduda vahva, kuid Bandiit soovis nii väga kuhugi kuuluda.

Jõuludeks naeratas Bandiidile õnn ning ta saabus turvakodu hoole alla. Niisama kiiresti kui Bandiidi õnn algas, sai see ka otsa — ta ei taha ju tegelikult olla turvakodu kass, tema tahab olla päris kellegi oma! Nüüd ongi see väike vahva lindprii otsustanud, et tema hakkab taas oma vanu krutskeid tegema. Ei, mitte mööda linna hulkuma või naabruskonnast sööki varastama — tema hakkab hoopis südameid röövima!

Turvakodu vabatahtlikud võivad kindlalt väita, et nende südamed on Bandiit juba täielikult ära röövinud ja endale põue pistnud. Nüüd oleks vaja, et ka üks vahva kassiotsingul seltskond leiaks, et Bandiidist võiks saada nende uus pereliige.

Kui sina tahad ise oma südame Bandiidile kinkida, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles