Päevakäpp: ebaõiglasel põhjusel koduta jäänud Elli ja Liisu ootavad uut algust

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Elli ja Liisu
Elli ja Liisu Foto: MTÜ Kasside Turvakodu/Facebook

Elli ja Liisu pereliikmel on allergia ning kassipiigad peavad vahetama oma kodu. Kuid kuhu minna? Kas nad saavad jääda kokku või lahutatakse kodu kaotanud sõbrad ka teineteisest?

Vahel on ühe tänavakassi elus väga palju ebaõiglust. Triibik Elli sündis ühte suvilapiirkonda kolooniakassiks, tema igapäevaks oli võitlus nälja, külma ja teiste kassidega. Tänu õnnele Ellit märgati ning sellele nõiaringile pandi lõpp — Elli saabus turvakodusse. Õigepea leidis Elli päris oma kodu ning talle võeti sõbraks väikene kassipoeg Liisu. Kahest triibikutüdrukust said kiiresti lahutamatud sõbrannad. Elu oli ilus, kuni ühel päeval maailm kokku varises.

Elli ja Liisu on lahutamatud ning seega soovivad Kasside Turvakodu vabatahtlikud leida neile uue ühise kodu. On nad ju ideaalne kooslus: veidi vanem ja targem Elli on selle kassitandemi südametunnistus ning vaevu aastane ja natukene ulakas Liisu on paari krutskikass. Üheskoos mängitakse, pestakse ning magatakse teineteise kaisus. Kui vaja, õpetab Elli Liisule, kust jookseb piir liiga ulakate ja vahvate mängude vahel, et ikka ja alati perele suurimat rõõmu valmistada.

Aitame üheskoos Elli ja Liisu uude koju, kuhu nad saaksid jääda igaveseks. Kui sina igatsed endale nurrumootoriga pereliikmeid ning saaksid Ellit ja Liisut aidata, siis palun kirjuta neile aadressile info@kassideturvakodu.ee. Kui sa kodu pakkuda ei saa, kuid saaksid kassidele olla ajutine hoiukodu, võta samuti ühendust!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles