Päevakäpp: lisavarvastega Jackil on võime armastust anda ja vastu võtta

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Jack.
Jack. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Jack on selline kass kellest õhkub lihtsust ja südamlikkust. Tema seisab nelja jalaga kindlalt maa peal ja et asi eriti kindel oleks on tal ka mõned ekstra varbad. Aga see ei riku nurriku välimust üldsegi, vaid läheb harmooniliselt kokku tema olemusega.

Kui Jack oleks inimene, siis oleks ta selline heade soojade silmadega maamees, kel peas sonimüts, seljas tunked ja jalas natuke porised kalossid. Ta läheb üle põllusiilu ja toetab ennast siis aia najale ja imetleb kevadist koplit ja hiirekõrvus puid, ohkab ja lubab endale viivukese unistada.

Millest unistab Jack? Eks ikka Tõelisest Oma Inimesest, sellest ühest ja ainsast. Tõsi ta on, kasside iludusvõistlust Jack ei võidaks, kuid tema pisut nurgelise välimuse kompenseerib enam kui kuhjaga midagi ülimalt liigutavat tema olemuses: segu möödunud päevade valust ning suurest lootusest ja igatsusest armastuse järele. Jackil on suur võime armastust anda ja vastu võtta.

Ahjaa, Jackil on veel üks sarnasus tubli maamehega: nimelt mees teab, mis mees teeb. Mees ise teab, millal ta pai tahab ja millal on aeg sülle ronida. Ärge siin üritage suunata ja juhendada!

Õnneks on need ajad üsna sageli, nii et need, kes soovivad rahulikku ja sõbralikku kassi, ei peaks üldse kõhklema Jacki kandidatuuris. Mine külasta armast sooja südamega maameest Jacki! Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta ühendust aadressil info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles