Päevakäpp: murtud südamega Villi ei jõua enam oodata

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Villi
Villi Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Villi on armas kassipoiss, kelle senine käpakäik on olnud õnnetu. Villil oli juba oma kodu, kuid ühel päeval otsustas kodu Villist loobuda. Villi ei mõistnud, mida ta oli valesti teinud ning ilmselt ei ole ta siiani mõistnud, miks teda enam ei tahetud.

Kasside turvakodu vabatahtlikud jätaks mineviku selja taha, kuid Villi muidugi ise enam nii optimistlik ei ole. Praeguseks on Villi turvakodus veetnud juba kaks ja pool aastat. Kui vanasti võis kohata Villit jooksurattal jooksmas, siis praegu tuleb Villit taga otsida mõnest pimedast pesast. See väike nukker kassipoiss valutab selles pimedas pesas üksinda oma südant ning mõtleb, kas teda on üldse kellelegi vaja. 

Meie teame, et seda väikest õrna hingega kassipoissi on kindlasti siia maailma vaja. Loodame kogu südamest, et juba varsti kirjutab Villile üks perekond, kes räägib, kuidas ta on nii õnnelik, et nemad Villi endale võtsid, sest teist nii arukat ja armast kassipoissi on raske leida. See armas perekond ütleks, et nemad ei kujutaks oma elu Villita ette, sest Villi on asendamatu!

Kui Villi lugu sind puudutas ning sooviksid talle näidata, et teda oodatakse ühte koju pikisilmi, siis kirjuta Villile aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles