Päevakäpp: paidest sõltuvuses Joosu otsib inimest, kellele sabarakuks hakata

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Joosu
Joosu Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Joosu on imearmas noor isane kass, kes ootab hoolitsevat perekonda. Kassipoiss tunneb rõõmu inimeste lähedusest ja mõnusast paitamisest. 

Joosu saabus Kasside Turvakodusse eelmisel kevadel Narva suvilarajoonist, kus teda ja tema kaaslasi oli happega rünnatud. Aasta hiljem on see vaid üks kole mälestus ning Joosu eelistab vaadata tulevikku.

Muidu rõõmsa Joosu teeb kurvaks aga see, et turvakodus ei ole nii palju paikäsi kui tema sooviks. Väike sabarakk Joosu ei lase vahel vabatahtlikel isegi mitte kõndida ning viskab köögipõrandale põntsi pikali. Muidugi lükatakse siis pehme kõhuke uppi ning näkku manatakse ilme, mis ütleb: «Kui sa mind kohe ei paita, siis ma suren!».

Ega siis ei jäägi muud üle, kui Joosu kõrvale köögipõrandale pikali visata, kassikese tilluke pea omale peopessa võtta ning teise käega agaralt Joosu kõhu peal ringjaid liigutusi teha. Vahel võtavad sellised sessioonid lausa pool tundi ning kuigi teised kassid käivad kadedate pilkudega ümber Joosu, ei lase kassipoiss ise end sellest häirida.

Vabatahtlikud aga leiavad, et selline olukord ei saa enam kaua kesta. Esiteks, kes siis kassidele süüa annab ja liivakaste koristab, kui kogu aeg on vaja ainult Joosut paitada? Teiseks, mida küll arvavad ülejäänud 59 kassi, kes samal ajal tahavad nii väga paitusi, aga vabatahtlikul on vaid kaks kätt? Kolmandaks, kassipoiss Joosu on nii vinge kass, et selline hurmur peaks juba ammu päris oma kodus olema ja oma inimese paitusi nautima!

Kui sina nõustud nende argumentidega, siis kirjuta Joosule aadressile info@kassideturvakodu.ee ja paku väikesele nurrikule päriskodu!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles