Päevakäpp: Alvini plaan on end sinu südamesse ja koju nihverdada

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alvin
Alvin Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Alvin saabus turvakodusse 2017. aasta jõulude eel väikse kassipoisina. Kassipojast peale oli ta elanud tillukeses hoiupuuris koos oma õega, sest heasüdamlikul kassitädil lihtsalt polnud abivajajatele rohkem ruumi.

Turvakodu vabatahtlikud otsustasid kassitädile appi tõtata ning võtsid asjalikud ja uudishimulikud õde-venda oma hoole alla, võimaldades neil joosta ja lustida kuni päriskodud leiavad.

Turvakodus on Alvin kiiresti muutunud üheks maailma armsamaks väikseks kaisukaruks. Või peaks pigem ütlema vihmaussikeseks? Kuidas siis muudmoodi sellist paikäe ees nihverdamist kutsuda — ikka nagu ussike vihmas ukerdab Alvin end paikäe poole.

See ideaalsete triipudega kassipoiss loodab leida endale viimaks ometi igavest päriskodu. Kassipojana elas ta peaaegu aastakese väikses puuris ning nüüd on turvakodus oma õnne oodanud aasta ja kolm kuud. Meie hinnangul oleks juba ammu aeg sellel muhedikul sammud kodu poole seada!

Kui sinu kodust on puudu üks vahva kassipoiss, siis kirjuta Alvinile kiri aadressile info@kassideturvakodu.ee!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles