Päevakäpp: piraadipoisid Will ja Fletch võivad tähelepanu nimel kasvõi üksteisega konkureerida

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Will ja Fletch.
Will ja Fletch. Foto: Isane Hoiukodu / Facebook

Saage tuttavaks piraadipoiste Willi ja Fletchiga! Nojah, poisteks saab neid küll hädavaevu nimetada — noorhärrad pigem. Ja tegelikult on nende nimed samuti muutunud ja saanud suupäraselt Villiks ja Veltsiks. 

Aga üks kindel asi on jäänud: armastus ja usaldus inimese vastu! Kusiganes, miliganes, miksiganes inimene end ilmutab — poisid on «sääres kinni» ja ei suuda kahejalgse silitamist lõpetada. Kui mõni karvane konkurent veel ka samal ajal inimest ihaleb, siis läheb lausa löömaks. Villi ja Velts PEAVAD oma paid kätte saama – nügivad sõbralikult nurrudes endid inimese ja «konkurendi» vahele.

Hoiukodusse kolinud tittedest on saanud peaaegu normaalsed kassinoorukid. Miks peaaegu? Inimese poolt elule aidatud poisid on sügavalt veendunud, et kõik inimesed on toredad. Välja arvatud võõrad. Ja siis on kahtlus veel selliste osas, kel «arstilõhn» juures on või õueriided seljas. Paar asja on kindlasti veel, aga veidi harjumist ning nood lõhnad ja riided varsti enam ei sega. 

Aita meil ekspiraatidele kodu(d) leida! Nad on tõesti liiga kauaks hoiukodu kareda käe alla jäänud. Imetore oleks kui nad saaksid koos koju, aga saavad hakkama ka üksinda – pealegi on siis ju 50 protsenti vähem paikonkurente!

Noorsandide tervis on korras, neil on kiip ja pass. Parasiite pole mitte ainsamatki ja vaktsiin on ka olemas. Puudu on ainult see oma ja õige inimene! Kirjuta hoiukodule isane.hoiukodu@gmail.com ja hoiukodu võtab sinuga esimesel võimalusel ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles