Tallinlased annetasid varjupaigaloomadele kolm väikebussitäit toitu

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTÜ Loomade Hoiupaiga kass.
MTÜ Loomade Hoiupaiga kass. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Lasnamäelaste annetatud kolm väikebussitäit loomade tarvikuid ja toitu jõudsid Kasside Turvakodu, Kassiabi ja Loomade Hoiupaiga loomadeni.

Märtsikuu oli lemmikloomakuu ning Noortenõukogu ja Lasnamäe Linnaosa Valitsus võtsid ette missiooni koguda varjupaigaloomadele tarvikuid ja toitu. Tänu vastutulelikele inimestele saadi kokku kolm väikebussitäit toitu ja loomadele vajalikke esemeid.

Noortenõukogu kogutud toidu ja tarvikutega.
Noortenõukogu kogutud toidu ja tarvikutega. Foto: Lasnamäe linnaosa valitsus

«Lemmikloomakuu kampaania õnnestus loodetust veelgi paremini tänu aktiivsetele ja südamlikele lasnamäelastele,» ütles Lasnamäe Noortenõukogu esimees Valentina Moskaljova. «Me saime aidata 327 kassi ja koera kolmest pealinna varjupaigast. Täname südamest linnaosa elanikke ja ka Lasnamäe koole, kes lõid kaasa selles heas tegevusprojektis. Kindlasti jätkab Noortenõukogu ka edaspidi erinevate heategevuskampaaniate korraldamist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles