Päevakäpp: Volts toob sinu ellu suure muutuse

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eestimaa Loomakaitse Liit / Facebook

Kas sa tunned, et sinu elust on puudu midagi suurt ja erilist? Ehk üks suur ja väga pehme kass, näiteks üle kaheksa kilo kaaluv härra Volts?

Volts on sõbralik ja rahuliku loomusega härrasmees, kellel aastaid turjal viis-kuus. Ehk ka rohkem, ent tema puhul on vanus kõigest number. Volts saabus Eestimaa Loomakaitse Liidu (ELL) kassimajja üle aasta tagasi, kui tema perenaine suri ning uutele omanikele vanaproua kassid just meeltmööda polnud.

Kassimajja saabudes oli Volts arglik ja hoidis omaette, kuid tänaseks päevaks on temast saanud suur inimeste sõber — kõige suurem sõber! Volts pole veel võtnud seisukohta koerte osas aga teiste kassidega on ta leebe ja salliv. Volts omab isiklikku passi, on kastreeritud ja saanud parasiiditõrjed ning teab ka liivakastiseadusi.

Kui tunned, et sinu elust ongi tõesti puudu just Volts, siis võta Harjumaal asuva hoiukodu perenaisega ühendust numbril 53463593 või kirjuta Kaija@loomakaitse.eu, et kassipoisile maailma parimat kodu pakkuda!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles