Päevakäpp: Aisha kaunis kasukas toob tema tulevasse koju õnne

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Aisha.
Aisha. Foto: Gabrieli Loomade Elu

Väidetavalt on õnnekiisud kolmes värvitoonis: valge, must ja punane. Valge on puhtuse, värskuse ja rahu sümbol; musta on peetud talismaniks, mis võib võidelda kurjade vaimudega; punane värv toob rõõmu, rahalist heaolu, aitab haigetel inimestel taastuda. 

Kui need kolm jõulist värvi koonduvad ühte looma, siis suureneb nende tugevus mitu korda. Sellepärast omavat kolmevärvilised kassid maagilisi võimeid ja neid hinnnatakse väga.

Just selline õnnekiisu on Aisha – kaunis ja noor kassineiu, kes on pärit Vigalast. Ta on elavaloomuline ja mänguhimuline ning ootab lahket perekonda, kes talle kodu pakuks ja tema eest hoolitseks. Uus pere peab muidugi arvestama sellega, et alguses võib kassiplika kolimisest pisut kohkuda ja talle tuleks anda aega kohanemiseks, kuid päris kindlasti saab temast suurepärane kiisu, kes toob koju õnne, sest seda kolmevärvilised kassid oskavad suurepäraselt.

Aisha on steriliseeritud, vaktsineeritud, omab isiklikku kiipi ja saab regulaarselt parasiiditõrjet. Kui sa soovid sellist armast ja huvitava välimusega kiisutüdrukut, siis kirjuta talle aadressile kodu@gabrieliloomadeelu.eu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles