Fotod: loomade kiirabisse toodi raskelt vigastatud rebane

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eesti Metsloomaühing / Facebook

Laupäeva õhtul teatati Eesti Metsloomaühingule autolt löögi saanud rebasest. Kohale läks Loomapäästegrupp, kes viis rebase kiiremas korras Loomade kiirabi kliinikusse.

Kiirabisse jõudnud rebase seisund oli väga raske. Arstid võtsid loomalt vereanalüüsid, tegid sisemiste vigastuste tuvastamiseks röntgenpildi ning reinuvader paigutati tilgutite alla taastuma. Lisaks sellele märgati, et rebast vaevas ka kärntõbi. Vereanalüüsi tulemused andsid aga põhjust rõõmustamiseks — kärntõbi ei olnud kaugele arenenud ning see allub edukalt ravile.

Eile kolis rebane ühingu vabatahtliku hoiukoju. Reinuvaderi eest hoolitseva Tiu Tuppuri sõnul on rebane tubli, sööb ja joob isukalt ning võtab korralikult ravimeid. Metsloomaühing annab endast parima et rebane saaks metsa tagasi. Kõige selle jaoks läheb neil aga väga vaja annetajate abi, sest ainult tänu toetajatele on võimalik rebasele maksimaalne parim ravi tagada.

Kui soovid aidata tasuda rebase kliinikuarveid, siis helista annetusnumbritel:

9009933 - annetad 5€ 

9009955 - annetad 25€ 

Kuula kogu jutt ära, sest muidu annetust ei toimu!

Annetuse võid teha ka pangakontole:

Eesti Metsloomaühing
Swedbank
EE952200221067573100
Selgitus: Metsloomade abistamiseks

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles