Päevakäpp: aastaid tänaval hulkunud Semu on maailma suurim inimesesõber (1)

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Semu.
Semu. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Sõbrapäeval, kui kõik maailma armunud maagilist päeva tähistasid, vuras üks Kasside Turvakodu vabatahtlikest ühte väiksesse asulasse. Õues sadas lumeräitsakaid, kuid vabatahtliku südames oli põnev ärevus

Mõttelõnga katkestas asula silt ning vabatahtlik pööras esimese kortermaja hoovi. Siin ta pidigi olema – kolm aastat majade vahel hulkunud kassipoiss. «Ilmselt on ta ärevil ja läbielatu tõttu umbusklik. Ikkagi nii kaua tänaval elanud,» jõudis vabatahtlik mõelda, kui korteriuks avanes ning koridorist jalutas vastu oma uue elu lävepakul seisev kassike.

Kõik mõtted said vabatahtliku peas otsa, sest hurmav ühe kõrvaga triibik oli armunooled lendu lasknud. Kassipoiss siblis vabatahtliku jalge ümber, puksis peaga paikätt ning vaatas suurte silmadega otsa, mis justkui küsisid, mis tulijal talle varuks on. Semu ronis vabatahtlikult transpordipuuri ning sõit Tallinnasse sai alata.

Sõbrapäeval turvakodu hoole alla jõudnud hurmav triibik sai kiiresti endale asjakohase nime, Semu, sest suuremat semu on lihtsalt raske leida! Semu kutsub agaralt inimesi enda juurde, kukub põntsti kõhuli ning ootab, millal kõhupaituste sessioon algab. Paituste ajal sõtkub Semu tänulikult õhku ning nurrub nii, et maa väriseb. Pärast pikki seikluseid loodab Semu, et viimaks ometi leiaks ta ühe hooliva päriskodu, kes peab temast samuti lugu. Tema armastab ju kõiki inimesi – suuri ja väikeseid – peaasi, et ohtralt paitusi kingitakse!

Kui sina tahaksid Semuga sõbraks saada ja talle päriskodu pakkuda, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee. Semu on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Uut kodu ootab alates 14.02.2019.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles