Päevakäpp: nöbinina Liisu peab lugu tembutamisest

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu.

Vesihallid triibikud Liisu ja Siimu olid umbes kahenädalased karvakerad, kui nad läinud aasta augusti alguses koos oma sama vesihalli triibikemaga ühele Pirita terrassile ilmusid. 

Juhtus kahjuks nii, et kodu, kuhu nad mõlemad pidid tänavu jaanuaris minema, pidi neist loobuma. Siimu on nüüdseks uue kodu leidnud, Liisu aga veel otsib. 

Praeguseks on kassitüdruk juba umbes kaheksakuune, kasvult pigem väike. Nöbi näoga Liisu on võrreldes oma vennaga pelglikum, aga kui kogub julgust ja ümbrus tundub turvaline, lööb silitamise peale nurru ja tembutab suure hooga. Siiski, süles ei taha ta millegipärast pikalt püsida ja kõike võõrast kardab kõvasti. Leebus, rohkelt hellitamist ja pikki paisid aitab ta ajapikku hirmudest üle.

Liisu on läbinud ussirohukuuri ja saanud läinud aasta lõpus ka esimese kompleksvaktsiini. Ta on harjunud tubasema eluga ja tänu kassiemaga koos kasvamisele oskab tillukesest peale liivakastis käia. Uuele omanikule jääb teha ka kiibistamine ja teine tarvilik kompleksvaktsiin.

Huviliste kõnesid ootab Liisu numbrile 50 380 10.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles