Näitusekoer kadus lennujaamas kui tina tuhka

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy

Möödunud laupäeval kadus USAs Atlanta lennujaamas jäljetult Hollandi abielupaarile kuuluv näitusekoer, keda kodumaale transportima hakati.

Koera peremees Floris Van Essen sõnas ABC Newsile, et nende staffordshire'i terjer Gayle kadus ajal, mil Hartsfield-Jacksoni lennujaama töötajad teda lennufirma KLM lennukisse transportima hakkasid. Gayle on võistlustel korduvalt tiitlipositsioonidele jõudnud ning oli USA-s, et osaleda Kentuckys toimunud koertenäitusel.

«Kadunud on meie pereliige,» nentis Van Essen. «Minul ja mu abikaasal lapsi pole — meie lapsed on meie koerad.» Van Esseni kirjeldus juhtunust ei kattu KLM-i poolt väljastatuga: hollandlase sõnul oli koer kadunud veel enne, kui teda lennuki juurde transportima hakati; lennufirma esindaja sõnas aga, et Gayle sai välja ja põgenes ajal, mil tema puuri lennukisse tõsteti.

Teisipäeval teatas lennujaam sotsiaalmeedias, et põgenema pääsenud koer oli leitud. Otsingute ajal kammiti läbi 18-ruutkilomeetrine maalapp ning appi kutsuti ka bioloogid. Neljajalgset märgati lõpuks võsastikus ja ta saadi kätte püügipuuri pandud toidu abil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles