Päevakäpp: nunnupall Georg otsib teenindavat personali

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg.
Georg. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kas sina oled ümara näoga kassikeste fänn? Sulle meeldivad pehmed ja kohevad kassipoisid? Mõmmikkassid tekitavad sinus soovi kassi kõvasti-kõvasti kallistada?

Kui sinul hakkas nüüd süda puperdama ja said suurest rõõmust kõigile küsimustele «jah» vastuseks hüüda, siis luba meil tutvustada kassipoiss Georgi!

Georg on eutanaasiast päästetud tänavakass, keda 14 päeva möödudes varjupaigas surmasüst ootas. Kasside Turvakodu vabatahtlikud nägid aga Georgis suurt potentsiaali ning ulatasid talle abikäe, nagu kõigile temasuguse saatusega kassikesele. Kuigi Georg on turvakodus veel veidi häbelik, näevad vabatahtlikud Georgi siiski läbi. Ei ole ühtegi kassi, kellest hoole ja armastusega paikass ei saaks. Ikka ja jälle komistavad nad kõik paikäe otsa ning sekundiga muutub kõik. Paisõltuvus kasvab nii suureks, et paitusi ei jõua ära kinkida ning inimestest saavad teenrid, kes kassidele head ja paremat nina ette panevad. 

Meie näeme Georgi tulevikku just sellisena ning soovime, et kassipoiss saaks juba oma uue eluga alustada. Puudu on vaid üks vahva inimene, kes tahaks Georgi teenindavaks personaliks hakata ning lubada oma kõrgeaulise Georgi jaoks alati olemas olla.

Georg ootab kodukirju aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles