Päevakäpp: Elli suurimaks nõrkuseks on teised kassid

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kiisutirts Elli saabus Kasside Turvakodu hoole alla sügisel koos oma pisikese vennakesega. Õigepea võttis vennake kodutee käppade alla, kuid Elli ootab ikka veel. 

Elli on kasvanud pisikesest kassibeebist uudistavaks kassilapseks ning loodab, et saab juba varsti tunda ka rõõmu päris oma kodust.

Elli on rahulik ja tagasihoidlik kassipiiga, kelle suureks nõrkuseks on teised kassid. Oi, kuidas talle meeldib teiste kasside kaisus tukkuda, nendega koos mängida ja üheskoos isegi söömas käia. Ta loodab väga, et lisaks oma inimesele ootab teda päriskodus ka mõni nurrumootor — selline, kellega pereliikmeid õhtuks koju oodata ning seejärel õhtuti demonstreerida, kuidas kassid tiigrite kombel ringi kablutada oskavad.

Kui sina igatsed endale ühte pisikest tiigrit, siis tule Ellile külla ja vii ta päriskoju! Elli ootab kodukirju aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles