Päevakäpp: Ace ootab, et sa talle võimaluse annaks

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja / Facebook

Ace on nooruke, kaheaastane kass Jõelähtme kassikolooniast. Ace'il teiste kassidega probleemi pole, küll aga ei armasta ta eriti inimesi. 

Kuna Ace on veendunud, et kahejalgsed on ikka ühed õige hirmsad elukad, kes talle ilmselt elu kallale kippuda soovivad, siis on ta valmis oma elu eest seisma ja ta ei karda ka selle käigus küüsi ja hambaid käiku lasta. Aga Pesaleidja kassitoa vabatahtlikud teavad, et ükski kass ei ole lootusetu ja ka teistest Ace'i-sugustest kiisudest on saanud paimaiad sülekiisud. Tõsi küll, sinna on veel pikk tee minna.

Kui soovid võtta ette väljakutse ja tõestada Ace'ile, et inimesed pole halvad, siis täida Pesaleidja kassivõtja küsimustik ja Ace'i vabatahtlik võtab sinuga ühendust. Ace on kastreeritud, kiibistatud, vaktsineeritud ja saanud parasiitidevastase tõrje. Ace võtab omalt poolt uude koju külakostiks kaasa ka kinkekoti Pro Planilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles