Ebamugavasse olukorda sattunud koiott sai abi politseilt

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tegijatel juhtub teadagi nii mõndagi. Juhtus ka koiotil, kes ühe maja verandal ringi luusides täbarasse olukorda sattus. 

Eelmisel teisipäeval kutsuti Massachusettsi keskkonnapolitsei korrakaitsjad lahendama ebaharilikku juhtumit. Ühe Westoni linnas asuva maja verandat ümbritseva metallaia võrede vahele oli kinni jäänud koiott, kes omal jõul vabaks ei saanud. 

Kuigi koiotte ei pea paljud enamaks kui probleemseteks kiskjateks, kes tuleks maha lasta, otsustas keskkonnapolitsei looma siiski hädast välja aidata. Üheskoos õnnestus neil koiott ettevaatlikult lõksust välja tõmmata ning tal lasti minema joosta. 

Keskkonnapolitsei jagas juhtumit ka sotsiaalmeedias ja kinnitas, et välisel vaatlusel ei paistnud koiott vigastatud olevat. Politseinike lahke tegu tõi neile positiivset vastukaja ning postituse kommenteerijad kiitsid nende inimlikku ja lahket käitumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles