Päevakäpp: Mõmm ootab kandidaate, kes on valmis tema armastuse nimel konkureerima

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kassiabi / Facebook

Punane Mõmm saabus MTÜ Kassiabi juurde Harjumaalt, kus ta oli pidanud juba mõnda aega õues elama. Kassiabi vabatahtlikud mõistsid kohe, et tegemist on kunagise kodukassiga, keda vaevab nüüd murtud süda.

Mõmm on nõus vabatahtlikke ligi laskma. Ta võib vaguralt süles istuda, natuke nurru lüüa kui pai tehakse, aga täielikult ei julge ta ikka inimesi usaldada. Mõmm kardab uuesti põletada saada ja kardab, et ta hüljatakse.

Kassiabi vabatahtlikud annavad endast kõik, et Mõmmi julgustada, aga teavad, et kõige paremini saaks seda tööd teha hoopis uues kodus ja perega, kes saaks Mõmmile lubada, et mis iganes temaga minevikus juhtus, seda enam ei kordu. Nii teaks mõmm, et ta võib julgelt pai küsida, julge häälega nurru lüüa ja keegi ei loobu temast enam.

Sellepärast ootabki Punane Mõmm kandidaatide kirju aadressil kodu@kassiabi.ee. Tõesta Mõmmile ja Kassiabi vabatahtlikele, et sinu kodu ja süda on justnimelt tema jaoks valmis. Vastutasuk saad ühe hella hingega suure ja südamliku punase poisi!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles