Päevakäpp: Daisy on paimaias hurmur, kelle südamesooviks on leida endale sõber

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Armastus käib kõhu kaudu? Daisy arvates käib armastus hoopis paituste kaudu - mida rohkem, seda uhkem.
 

Sellest saatuslikust päevast, kui kassitirts turvakodu töötajate hoole alla jõudis on nüüd möödas juba poolteist aastat ning Daisy on läbi teinud imelise muutumise. See arglik kiisu, kes suurte silmadega inimesi uudistas, on nüüdseks paimaias väike hurmurkass, kes väga loodab, et õigepea oma südamesõbraga kohtub.

Kui vanasti lippas Daisy kiiresti peitu, kui inimene saabus, siis nüüd jääb Daisy hoopis südamliku pilguga tulijat vaatama ning salamisi ootab - ta loodab, et tulija kostitab teda paitustega, sügab lõuaalust ning kõrvataguseid. Tavaliselt öeldakse, et armastus käib kõhu kaudu, kuid Daisy leiab, et armastus käib paituste kaudu. Mida rohkem paitusi, seda sügavamalt Daisy inimestesse kiindub.

Meie arvame, et Daisyl on viimane aeg päris oma koju minna, sest kui kaua võib üks kaunitar oma kodu niimoodi oodata?

Kui sina sooviksid Daisy pika ootuse lõpetada ja talle päriskodu kinkida, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles