Uskumatu! Omanik lasi oma kassile iluoperatsiooni teha

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Inimesed mõistavad hukka omanikku, kes lasi oma kassile teha silmalaugusid korrigeeriva operatsiooni, väidetavalt eesmärgiga teda ilusamaks muuta.

Naine, kelle nimi pole teada, viis oma kassi veterinaari juurde Hiinas asuvas Nanjingi linnas. Seal tehti kassile naise soovil silmalaugude korrigeerimise operatsioon, mis läks maksma ligi 1200 eurot.

Tegemist on protseduuriga, mis on Aasias väga levinud. Senikuulmatu on aga asjaolu, et seda lisaks inimestele ka loomadele tehakse.

Loom ei ole moeaksessuaar. Kui sa pead oma kassi lahti lõikama, et suudaksid temaga koos elada, siis ei peaks sa teda üldse omama, ütles loomade õiguste eest seisev Keith Guo. See on sama, mis saata oma laps iluoperatsioonile – täiesti vastuvõetamatu, lisas Guo.

Omanik ise ei tunnista, et kassile silmalaugude korrigeerimise operatsioon ilu eesmärgil tehti. Naise sõnul puudutasid kassi ripsmed tema silmamunasid ning operatsioon tehti lemmiku heaolu nimel. Kas see vastab tõele või mitte, jääb omaniku enda südametunnistusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles