Päevakäpp: pehme Pilvekese ootus on veninud nelja aasta pikkuseks

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kass Pilveke päästeti 2015. aasta kevadel tagasi kassikolooniast ja tema koduotsingud on veninud liiga pikaks. Pilveke on ainus kass Viimsi kassikolooniast, kes endiselt päriskodu ootab. 

Pilveke on hell lumivalge kass, kes armastab siin elus paljusid asju, kuid selle nimekirja eesotsas on konservid, teised kassid ja pehmed paitused! Lisaks konservile paneb Pilvekese südame heldima ka teiste kasside seltskond. Alatasa võib Pilvekest kohata kellegi kaisus tudumas või hellalt peamükse jagamas. Muidugi peab Pilveke ka paitustest lugu.

Mõelda vaid, et kõik need neli aastat on Pilveke pidanud hakkama saama vabatahtlike paikätega ning unistus isiklikest paikätest näib püüdmatu. Nüüd soovibki Pilveke leida päriskodu, kus ootaks ees mõni teine nurrumootor, oleks palju maitsvaid konserve ning leiduks päris isiklikud paikäed.

Pilveke ootab kirju aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles