Päevakäpp: suure südamega Panter on tõeline džentelmen

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kassiabi

Panter igatseb oma inimest — ta istub alati ukse kõrval, et olla esimene, keda Kassiabi külastajad näevad. Ta ootab alati inimest ja on nii rõõmus, et keegi ometi tuleb külla. 

Panter on esimene, kes tuleb kohe teretama, puksib peaga ja hõõrub end vastu kätt. Ta pilk ütleb rohkem kui tuhat sõna ja ta on täis hellust ja armastust.

Panter saab hästi läbi teiste kassidega, eriti tüdrukutega. Ta on tõeline džentelmen — kui söögiaeg käes, siis ootab ta, kuni tema sõbranna sööb oma portsu ära ja alles siis hakkab ise maiustama. Kui maitsev konserv on ära söödud, siis algavad ka pesemisprotseduurid ning ka sellega aitab ta meelsasti kaaslasi. Tüdrukute eest tuleb ju ometigi hoolitseda!

Kirjuta MTÜ Kassiabile ja mine Pantri juurde külla! Vaata ta silma ja võib-olla armud temasse, nagu see juhtus Kassiabi vabatahtlikega. Panter ootab kirja aadressile kodu@kassiabi.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles