Päevakäpp: Härra Sabaste suurimaks uhkuseks on tema imeline saba

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kas mäletad ülimalt uhke sabaga päevakäppa Sabatähte, keda mõni nädal tagasi tutvustasime? Sabatäht rändas juba päriskoju, kuid nüüd on Kasside Turvakodusse jõudnud järgmine uhke sabaga kassike. Saage tuttavaks, tema on Härra Sabaste!

Kui Sabatäht ja Härra Sabaste oleksid turvakodus kohtunud, siis oleks ilmselt alguse saanud sajandi kõige suurem võistlus. No kellel ikkagi on kõige suurem ja vingem saba? Vabatahtlikud ei julge ega oskagi siin hinnangut anda, sest mõlemad on oma sabad ümber nende mässinud.

Lisaks uhkele sabale on Härra Sabastel ka ääretult vahva kasukas ning kaks imepikka kihva, mis alatasa tema suust välja paistavad. Kas tegemist on hoopis ühe väikese nahkhiirega? Me tahaks loota, et ei, sest kõrgel lae all hüppamise asemel armastab Härra Sabaste pigem inimese jalgu hõõruda ning paituste saamiseks inimese ees surnut teeselda. «No kas ükskord tehakse pai või ei tehta?» mõtleb Härra Sabaste siis kavalalt.

Kui sina leiad samuti, et Härra Sabaste on üks vahva kass ning temal võiks olla koht sinu südames ja kodus, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles