Päevakäpp: mõmmikkass Bandiidi sees tuksub õrn ja armastust täis süda

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kassipoiss Bandiit saabus Kasside Turvakodusse otse Lõuna-Eestist Moostest. Kui esialgu tundus, et Bandiit on uhke ja suursugune kass, kellele kõik teised alt üles vaatavad, siis nüüdseks on selgeks saanud, et Bandiit on hoopis teistsugune.

Bandiit võib ju olla suur ja elukogenud kassipoiss, kuid tema sees põksub tilluke ja õrn süda. Tema ei mõista, miks ta ikka veel turvakodus on ning miks ta juba oma päriskodus hellitusi ja paikäsi nautida ei saa. Päevast päeva magab Bandiit välisukse kõrval pesas, lootes et mida lähemal ta uksele on, seda kiiremini pääseb oma päriskoju.

Enamjaolt on Bandiit oma pesas nukker ja õnnetu. Ta elavneb vaid siis, kui inimene talle läheneb, paitusi kingib ja hellalt kõrvu sosistab: «Bandu, sa oled maailma kõige hellem ja armsam kassike!». Just neid sõnu tahaks Bandiit kuulda iga päev oma päriskodus...

Kui sina võiksid Bandiidi pika ootuse lõpetada, siis palun kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles