Päevakäpp: kassipojast täiskasvanuks — Emil ootab juba kaks aastat

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Emil saabus Kasside Turvakodusse 2017. aasta kevadel ühest suvilate piirkonnast, olles ise vaid paarikuune. Ta oli õrn, habras ja vaatas oma suurte kuldkollaste silmadega uudistavalt maailma.

Nüüd on sellest päevast kohe-kohe möödumas kaks aastat ning Emilist on kasvanud nooruslik ja mänguhimuline kassipoiss. Ta on üks turvakodu erilisemaid kasse, sest on vähe seesuguseid nurrumootoreid, kes valimatult kõikide kassidega seltsiksid. Just Emil on see, kes võib teiste kassidega tundide kaupa turvakodus mürada ning Emil on lausa nii hulljulge, et ei löö risti ette isegi suurele Murikule kaela hüppamisel. Kõik kassid saab mängupisikuga nakatatud ning isegi esialgu tusane Murik võtab mängutuurid üles.

Emil on kurb, et kahe aasta jooksul ei ole ta mitte kellelegi silma jäänud ning on pidanud turvakodus üles kasvama. Ta sooviks väga saada viimaks ometi tunda kodust keskkonda, oma inimese hoolt ja armastust ning tal oleks suurim heameel, kui tema päriskodus ootaks veel mõni nurrumootor, kellega seltsida.

Kui sina ja sinu nurrumootor otsite endale sõpra, siis ilmselt on Emil see, keda te otsinud olete! Kirjuta kassipoiss Emilile aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles