Video: smugeldajal õnnestus leopard lennukisse viia

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Handout / AFP / Scanpix

Indias Chennai lennujaamas võeti laupäeval kinni Bangkokist saabunud reisija, kelle kotist leiti kuuvanune leopardikutsikas. 

45-aastane reisija oli koos leopardiga läbinud Bangkoki lennujaama turvakontrolli ja mitmetunnise lennureisi, kuid Chennai lennujaama oli teavitatud võimaliku smugeldaja saabumisest ning tollipunktis osutati kõigile reisijatele kõrgendatud tähelepanu.

Töötajatele jäi silma kahtlaselt kõndiv mees, kelle kotist kostus imelikke häälitsusi. Mees püüdis tollitöötajate küsimusi vältida, ent tema kott konfiskeeriti ning sellest leiti kuuvanune ja vaid kilo kaaluv leopardikutsikas, kes oli omakorda peidetud kilekotti. Lennujaama esindaja sõnul püüavad võimud nüüd kindlaks teha, kas mees on osa illegaalselt metsloomadega äritsevast rühmitusest. 

Leopardikutsikas oli šokiseisundis, nõrkenud ja tegi piuksuvaid häälitsusi. Kohale kutsutud veterinaarid toitsid teda spetsiaalse piimaseguga ning leopardikutsikas viidi Arignar Anna loomaaeda taastuma. Väljaanne New Indian Express jagas videot sellest, kuidas leopardikutsikat lennujaamas toideti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles