SOS! Omanike poolt väärkoheldud koer vajab koheselt kodu

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tallinna loomade hoiupaik / pets.ee

Tallinnas Sinirebase loomade hoiupaigas ootab uut algust õnnetu saatusega koer, kelle eelmised omanikud ta südametult hülgasid. Kohustuslik kahenädalane hoiuperiood on läbi ning mis koerast edasi saab, on juba varjupaiga otsustada.

Järvamaalt Päinurme külast pärit suuremat kasvu isane must kutsa jooksis nädalaid sihitult ringi ja pidi igal õhtul tühja kõhuga magama jääma. Tuppa teda ei lastud ning seetõttu tuli vaatamata miinuskraadidele magada õues. 18. jaanuaril toimetati koer Sinirebase hoiupaika ja seal ootab ta jätkuvalt.

Koera omanikud, kes neljajalgse hulkumisest teadlikud olid, ei teinud olukorra muutmiseks midagi ning kuigi neid kutsa varjupaika sattumisest teavitati, ei olnud nad talle järgi minemisest huvitatud. Loomade varjupaigal on kohustus looma elus hoida 14 päeva — peale seda lõpetab kohalik omavalitsus hoiukulude katmise ning varjupaigal on õigus loom hukata.  

See koer väärib võimalust tunda ennast armastatuna ja näidata, et ka tema suudab olla truu kaaslane. Kui soovid koerale uut kodu pakkuda, võta ühendust Sinirebase hoiupaigaga telefonil 53494045 (vastab kõnedele iga päev 10-17) või kirjuta info@pets.ee. Rohkem pilte koerast näed SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles