Pisarakiskuja: kodutule mehele tehti südantsoojendav üllatus

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mõne nädala eest tabas Inglismaal Leedsis kodutuna elavat 24-aastast Leed raske kaotus — kaduma läks tema armastatud koer Crystal, kes oli mehe ainus seltsiline.

Crystal ja Lee puhkasid 15. jaanuari õhtul silla all, kui nende tähelepanu köitis kahe lähedalseisva mehe vaidlemine. Meeste kõrgendatud hääled ehmatasid Crystali ära ning koer põgenes ummisjalu. 

Lee hakkas oma neljajalgset sõpra koheselt otsima, ent tulutult. Asjast sai teada kohalik organisatsioon Helping Hands, mille vabatahtlikud hakkasid Crystali kadumist kuulutama. Lugu jagati internetis ning linna riputati plakateid, ent Lee oli kindel, et keegi oli Crystali endaga lihtsalt kaasa võtnud. 

Nädal peale Crystali kadumist sai Helping Hands vihje, et koera oli märgatud. Kohale sõitnud abistajad leidsidki Crystali ja neil õnnestus ta kinni püüda. Seejärel ei jäänud üle muud kui mees ja tema armastatud koer kokku viia ning Helping Hands otsustas sellega Leele üllatuse valmistada. 

«Terve see nädal oli Leele väga raske ja ta igatses Crystalit tohutul,» sõnas organisatsiooni esindaja Toni Mella Sweeney väljaandele The Sun. «Crystali leidmine oli prioriteet ning me oleme ääretult rahul, et see meil õnnestus.»

Lee reaktsioon Crystali nägemisele oli tõeliselt südantsoojendav — ta purskus nutma ja haaras koera kaissu.  Ka Crystal ise oli oma parima sõbra nägemise üle silmnähtavalt õnnelik. Helping Hands aga otsustas teha veel viimase heateo ning kinkis Leele koeratoitu ja uue jalutusrihma, et Crystal alati tema läheduses püsiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles