Päevakäpp: tulise iseloomuga Dolce otsib taltsutajat

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja / Facebook

Dolce on uhke kasukaga nelja-viieaastane kassipoiss oma parimates aastates. Kuigi ta on oma kodu juba kaks aastat oodanud ei ole ta siiani veel õppinud inimesi tõeliselt usaldama ning tuiskab paikäte lähenedes kiiresti esimesse ettejuhtuvasse peidupaika. 

Dolce ei ole kindlasti paha poiss ja ei kaldu agressiivsusele, lihtsalt hirm on nii-nii suur. Seega mööduvad päevad, nädalad ja kuud ning kassipoiss muudkui ootab nukrutsedes, et talle tuleks kassituppa külla keegi, kes ei kardaks tema taltsutamise ja usalduse võitmisega vaeva näha ning annaks talle võimaluse päris enda kodule, kus kohaneda ning leida endas peituv sõbralik ja armastust sooviv kodukass.

Dolce vajab kedagi, kes õpetaks talle kasvõi sulepulgakesega paitamise mõnusid ja igasuguseid muid vahvaid kassimänge. Ta soovib leida omaenda inimesed ja sügaval sisimas ootab neid iga päev, vaadates, kuidas teised temast julgemad ja sõbralikumad oma inimestega transpordipuurides kassitoast lahkuvad.

Dolce on kastreeritud, vaktsineeritud ja saanud parasiitide vastase tõrje. Oma uude koju saabuks ta koos Royal Canini kingipakikesega. Dolcega tutvuma minekuks täida palun Pesaleidja kassivõtja ankeet ja vabatahtlikud võtavad Sinuga esimesel võimalusel ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles