Päevakäpp: haruldased Nemo ja Neko on sünnist saati kodu oodanud

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Hei, armas kassihuviline, mis on juhtunud? Tundub, et sa pole hoolikalt Päevakäppi jälginud, sest kuidas muidu on kaks nii erilist ja säravat kassilast nii kauaks päriskodu ootele jäänud. Aga pole hullu, kohe parandame selle vea! Saa tuttavaks — hurmurpoisid Nemo ja Neko.

Kassipoisid said päästetud eelmisel suvel Ida-Virumaalt ning sellest ajast alates on nad Kasside Turvakodu vabatahtlikele iga päevaga aina sügavamale südamesse pugenud. Nende kohta võiks öelda vennad lõvisüdamed, sest just seda nad on — julged, südamlikud ja ääretult sõbralikud!

Just nemad on need, kes hommikuti nurrumootori põrina saatel vabatahtlikku tervitama tulevad, vabatahtliku jalgu hõõruvad ning paikäsi peamüksudega tervitavad. Nemo ja Neko on ka suurepäraselt selgeks õppinud süles magamise kunsti ning tahaksid väga sinu südame lähedal koos nurru põristada! Oh, kui väga nad sooviksid olla armastatud — ühes kodus ja kahekesi koos.

Kui sina sooviksid Nemole ja Nekole ühist päriskodu pakkuda, siis nendega ühendust aadressil info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles