Tehnovärki lemmikloomadele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kassi trennidroon. Jah, keegi on selle päriselt valmis teinud.
Kassi trennidroon. Jah, keegi on selle päriselt valmis teinud. Foto: tootja

Me armastame oma lemmikloomi ja oleme nii nende kui ka iseenese mugavuse, rõõmu ja tervise nimel varmad omajagu raha kulutama. Ka lemmikutele on loodud igasuguseid tehnovidinaid servast serva hinnaklassiga. Mõni neist on hädavajalik, teiste otstarbekus paneb kulmu kergitama või veab suunurgad taeva poole. Allpool pisikene valik tehnovärki koertele ja kassidele.

Hoia kass vormis ja lõbusta iseennast

Mitu-ühes-toode. Kui kardad, et kass on laisaks läinud ja liigne garfieldilikkus tekitab sulle kui peremehele muret (kassile enesele küll kindlasti mitte), võid moodsal ajal drooni abil kassi jooksutada. Komplekti nimi on ProFlight Panthera ja sinna kuuluvad palderjaniga mänguasi ja kaameraga droon. Sinu droonilennutamise oskused paranevad, kaameraga peaksid saama oma sportivast kassist lõbusaid õhupilte. Kõlab ägedalt. Aga kas kassid ka tegelikult seda tsirkust kaasa teevad, ei oska kinnitada ega ümber lükata.

www.dronesdirect.co.uk saidilt saadav. Tõsi küll, loo kirjutamise ajal oli kaup otsas.

Suur (hamstri) jooksuratas kassile

Tundub, et tehnoloogiliste vidinate loojatel on omajagu liiga heas toitumuses kasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles