Päevakäpp: südikas Annu on lühikese ajaga läbinud suure muutuse

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Kassitirts Annu saabus Kasside Turvakodusse Tartu kortermajade vahelt. Kui esialgu oli kassipiiga tagasihoidlik ning üritas ennast nähtamatuks teha, on nende paari kuuga toimunud Annus väga suur muutus. 

Enam ei ole Annu vaikselt ja nähtamatult pesas, vaid nüüd annab ta endast kohe tulijale teada. Õrna, kuid nõudliku häälega teatab kassitirts, et tema on siin, tahab tähelepanu ning head ja paremat nosida. Kõige suurema sära sütitab nurrumootori silmis muidugi toit, olgu selleks kanafilee või krõbinad.

Iga päevaga õpib Annu inimest aina rohkem tundma ning juba praegu on ta saanud tunda pehme paituse võlujõudu. Ilmselt on Annu nakatunud paisõltuvusega, mis nüüd iga päevaga aina rohkem süveneb. Turvakodu vabatahtlikud leiavad, et Annu paisõltuvusele aitaks hästi kaasa üks soe, hooliv ja armastav perekond, kes kassitirtsu päevast päeva hellitaks.

Kui sina oled triibikute fänn ning see vahva särasilm sulle silma jäi, siis kirjuta Annule kodu pakkumiseks aadressile info@kassideturvakodu.ee!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles