Päevakäpp: sülekass Jens ei ole oma õiget inimest veel kohanud

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kust küll leida paikäed - soojad, pehmed ja hoolivad? Kust küll leida pehme süli - selline, mis end Jensi järgi  vooliks? Kust küll leida soe kodu - armastav ja igavene?

Kasside Turvakodu imearmas hoolealune Jens on küll seesugune kass, kelle kohta saab uhkusega öelda, et tegu on ühe imelise kassiga. Ta on täpselt parajalt mänguhimuline, mõnusalt paitusi armastav ning armsalt sülemaias. Oh, kui Jens saaks, siis veedaks ta enamiku oma päevadest inimese süles — nurrumootor põristamas ja pehmed käpad sõtkumas. Ise naudiks ta põsesilitusi ning kõhupaitusi..

Muidugi on Jens noorele kassile kohaselt ka piisavalt mängulusti täis. Ta ei ütle ära suletuti tagaajamisest ega ka mänguhiirega mängimisest. Peaasi, et elu oleks lõbus! Lustlik ja armas Jens loodab, et tema jääb viimaks ometi silma mõnele armastavale perele, kes talle igaveseks päriskodu kingiks ja teda maailma kõige vahvamaks kassiks peaks!

Jens ootab kodukirju aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles