Raamatukogust pubideni välja: seiklejahingega kass Bruno jõuab kõikjale

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rudi Ridgewell /SWNS.COM / Rudi Ridgewell / Scanpix

Internetis kogub populaarsust kass nimega Bruno, kes on üks tõeline seikleja. Ei ole vist kohta, kuhu ta oma kodulinnas Worthingis ei jõuaks.

Bruno omanik Rudi Ridgewell peab kassi regulaarselt üles korjama väga kummalistest paikadest, sealhulgas rongijaamast, pubist ja isegi raamatukogust. Bruno rändab tihti inimeste kodudesse ja autodesse, keeldudes sealt lahkumast, mistõttu tuleb Worthingi elanikel alatasa omanik Rudile helistada. Tätoveerija Rudi on olnud Bruno omanik kaks aastat. Mees kohtus seitsmeaastase kassiga esimest korda pubis.

«Kui ma talle järjekordse kõne peale jälle kuhugi järgi lähen, siis ta tavaliselt magab või üritab sõbrustada võõraste koertega. Inimesed ütlevad, et ta on väga sõbralik ja tagasihoidlik, seetõttu ei ole Bruno rändamine väga suureks probleemiks olnud,» rääkis Rudi.

Rudi sõnul on Bruno süles koju toimetamine eriti naljakas seetõttu, et tegemist on ikka üsna suure ja raske kassiga. «Mõnikord pean ma inimestele kinnitama, et tegemist on minu kassiga ja ma ei ürita teda varastada,» tunnistas Rudi. Kunagi elas Bruno farmis ning Rudi kahtlustab, et sealt on pärit ka tema uudishimu. Nüüd jagab 25-aastane Rudi oma kassi huvitavaid seiklusi ka Facebookis.

Bruno pubis
Bruno pubis Foto: Rudi Ridgewell /SWNS.COM / Rudi Ridgewell /Scanpix
Bruno omanik Rudi süles
Bruno omanik Rudi süles Foto: Rudi Ridgewell /SWNS.COM / Rudi Ridgewell /Scanpix
Bruno käis ostlemas.
Bruno käis ostlemas. Foto: Rudi Ridgewell /SWNS.COM / Rudi Ridgewell / Scanpix
Bruno võõra inimese garaažis.
Bruno võõra inimese garaažis. Foto: Rudi Ridgewell /SWNS.COM / Rudi Ridgewell /Scanpix
Bruno pubis.
Bruno pubis. Foto: Rudi Ridgewell /SWNS.COM / Rudi Ridgewell /Scanpix
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles