Video: kodust minema hiilinud koer leiti ootamatute kaaslastega

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Sofia Lambrianidou / PantherMedia / Sofia Lambrianidou / Scanpix

Kansases elav labrador nimega Bo otsustas hiljuti ette võtta seikluse. Ühel õhtul hiilis ta oma kodust välja ja kadus jäljetult.

Bo perenaine Laura Krier sõnas veebilehele The Dodo, et loomulikult oli pere oma neljajalgse sõbra kadumise üle murest murtud ning kohe kui nad märkasid, et koera polnud, asusid nad teda otsima.

Järgmisel hommikul sai Krier teate, et Bo-sarnast koera nähti perekonna kodust pea kümne kilomeetri kaugusel asuval põllul ringi jooksmas. Perepea Kyle Krier istus pikapisse ja suundus põllu poole, et Bo taas koju viia. Kohale jõudes selgus, et suurema auto valik tasus end ära, sest Bo ei olnud põllul üksi. 

Kyle Krier astus autost välja, hõikas Bo nime ning kui neljajalgne tema poole tormas, järgnes veel kaks kogu. Tuli välja, et Bo oli oma avastusretkele kaasa võtnud Krierite naabruses elava Huggansite pere koera ja kitse, kes kannavad nimesid Ozzy ja Libby. 

Laura Krier nentis, et tõenäoliselt ei usuks nende lugu keegi, kui tema abikaasa poleks loomade leidmist filminud. «Me ei tea, kes neist kolmest seltskonna põllule juhtis ja kuidas nad üleüldse lahti pääsesid,» sõnas naine. «Ent kuidagimoodi õnnestus neil kõigil põgeneda — nad on väga omapärased sõbrad.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles