Päevakäpp: stressis Luna vajab kiiresti kodusoojust

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Õrn ja malbe Luna saabus kasside turvakodusse mõned nädalapäevad tagasi ning sellest ajast saati on ta vabatahtlikel iga päev südames ja meeles mõlkunud. Juba esimesel päeval märkasid nad, et Luna toidukausid püsivad puutumatuna. 

Vabatahtlikud mõtlesid, et Luna on veel stressis ning küllap juba järgmisel päeval teeb temagi oma konservikausiga puhta töö. Teisel hommikul turvakodusse saabudes olid kausid taas puutumata. Ka kolmandal päeval oli lugu sama. Mure vabatahtlike südametes hakkas paisuma. Miks Luna ometi ei söö?

Lunaga kiirustati loomaarstile, tehti kõikvõimalik testid, et teada, mis küll pisikest Lunat vaevab, kuid tema analüüside tulemused olid nii head, et teeksid paljudele teistelegi kassidele silmad ette. Jäi üle vaid üks diagnoos — Luna on turvakodus stressis ning keeldub söömast. Turvakodu vabatahtlikud on seda ju varemgi näinud ning teavad, et sellistes olukordades tuleb kiiresti tegutseda.

Nüüd otsibki Kasside Turvakodu Lunale kiiresti hoolivat ja armastavat päriskodu. Kodu, kus ta saaks rahulikult oma uue elamise ja perega tutvuda ning ennast taas rõõmsalt tunda. Turvakodus on Luna hakanud ka vaikselt käe pealt sööma, kuid tema söögiisu pole kindlasti veel nii hea kui võiks. Kodustes armastavates tingimustes saaks Luna kindlasti oma söögiisu taas tagasi.

Kui sina sooviksid kaunitarile päriskodu pakkuda, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles