Päevakäpp: pai- ja sülemaias Milkyway jäi pere jaoks üleliigseks

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost / MTÜ Kasside Turvakodu

Kiisupoiss Milkyway saabus Kasside Turvakodusse vaid mõned päevad tagasi. Esimesel päeval oli nurrik tagasihoidlik, pani oma pisikese roosa ninaotsa sügavale tekkide vahele ja üritas olla nähtamatu. 

«Mine tea, mida see uus koht endast kujutab?» mõtles Milkyway. Tema oli ju olnud kodukass ning tal polnud aimugi, et seesugune kasside turvakodu on kuskil olemas või et sellist kohta üldse vaja läheb. Nüüd oli ta aga kodutu ning vajas samuti Kasside Turvakodu abi.

Juba teisel päeval oli Milkyway justkui ümbervahetatud. Ilmselt olid turvakodus pikemalt olnud kiisud kassipoisiga tutvust teinud ning talle rääkinud, et siin ei ole midagi karta. Kohe kui Milkyway vabatahtlikke nägi, hakkas kassike puuris ringi keerutama ning üritas agaralt tähelepanu nõuda. Muidugi ei jäänud vabatahtlikel muud üle, kui kassipoiss sülle võtta, teda õrnalt hellitada ja paitada.

Nüüd ongi vabatahtlikel igapäevane rutiin Milkyway sülle võtta ja temaga aega veeta. Iga päev sosistatakse Milkywayle kõrva, et enam ei ole kaua vaja oodata, sest tema uus võimalus on kindlasti tema poole teel. Kohe-kohe märkab teda üks suure südamega inimene ning pakub talle teist võimalust — päriskodu, kus teda enam kunagi ei hüljata.

Kui sina oled see inimene, kes Milkywayle päriskodu sooviks pakkuda, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles