Päevakäpp: kassipojad Freddy ja Jason on liiga kauaks ootama jäänud

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Merit Paenurm

Kassipojad Jason ja Freddy on ühed nendest õnnetutest kassipoegadest, kes on kodu ootele jäänud liiga kauaks. Nii juhtub sageli ühtede harilike triibikutega, sest värviliste kasukatega õed-vennad leiavad ju alati esimestena päriskodud.

Nüüd on kaksikvennad Jason ja Freddy umbes pooleaastased väikesed kassikratid, kes peavad lugu pehmetest paitustest, armastavad üheskoos pallikesi taga ajada ning mis kõige olulisem – üheskoos maailma avastada ja teineteise kaisus igat eluhetke kogeda. Nende suur unistus on, et viimaks näeks keegi nende kasukast kaugemale. Nemad ei saa eputada uhke värvilise või pikakarvalise kasukaga, kuid neil on maailma kõige lustlikumad hinged.

Nad loodavad, et keegi viimaks näeb, et nemadki on lihtsalt ühed armsad kassipoisid, kes üle kõige soovivad olla hoitud ja armastatud ning seda üheskoos! Jason ja Freddy saavad nii hästi läbi, et Kasside Turvakodu vabatahtlikel ei ole südant neid lahutada. Nii loodavadki nad et juhtub ime ning üks südamlik pere soovib kassipoistele koos kodu pakkuda.

Ehk oled sina see, kes Jasoni ja Freddy pika ootuse lõpetab ning nad kiiresti päriskoju viib? Oleks ju patt, et ühed kassilapsed kasvavad turvakodus täiskasvanuks ning nende tulevane pere sellest vahvast kassipojaeast ilma jääb. Kui sooviksid neile kodu pakkuda, siis palun turvakoduga ühendust aadressil info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles