Päevakäpp: mõmmikkass Ruudi on hinges ikka kassipoeg

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kassipoiss Ruudi saabus Kasside Turvakodusse novembrikuus Laulasmaalt. Kuigi Ruudi on suurt kasvu ümara näoga kassipoiss, on ta turvakodus kui tilluke kassipoeg - õrn, habras ja südamlik.

Enamiku ajast veedab Ruudi köögis ning ei julge oma ninanöpsu ukse vahelt kaugemale pista, sest teised, kaks korda pisemad kassid, tunduvad oi-oi kui hirmsad. Kui inimene kööki saabub, näitab Ruudi välja oma tõelist iseloomu. Siis hakkab mõmmikkass inimese jalgu triikima ning vaatab oma suurte ümmarguste silmadega inimesele küsivalt otsa: «Kas sul on ka midagi mulle varuks? Üks pai? Kosutav kanafilee? Päriskodu?» 

Seni on inimestel alati Ruudile piisavalt paitusi ja piisavalt maitsvat kanafileed jagunud, kuid Ruudi elust on puudu kõige olulisem — tema oma inimene ja päris oma kodu. Turvakodus on Ruudi õnnetu, sest tema tahaks igal õhtul rahulikult oma inimese kaisus ööunne suikuda, kaugel-kaugel turvakodus toimuvatest kassimängudest.

Kui ka sinul on nõrkus mõmmikkasside vastu, siis vii Ruudi päriskoju! Kirjuta Ruudile aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles