Päevakäpp: uudishimulik Mango otsib sõpra!

Annaliis Laidre
, Teemaveebide toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja / Facebook

Mango on kaunis triibuline kassipreili, kes on Pesaleidja kassitoas ootamas just seda õiget inimest, kellega rahulikult omas tempos elu nautida. Esmapilgul võib Mango tunduda veidi pelglik, kuid kui teada tema nõrkusi, siis tuleb sellest tagasihoidlikust preilist välja üks tõeliselt lustlik ja armas kassike.

Mango üheks kõige suuremaks nõrkuseks on sulepulgad. Sulepulka nähes muutub ta täielikuks kassipojaks ning unustab kõik, mis ümbruses toimub. Peale mängimist oleks tegu nagu täiesti teise kassikesega, kes lubab ennast paitada ja lööb nurru.

Tänu sellisele suurele edusammule, kus Mango suure sisina asemel muutub mängides justkui eriti nooreks ja uljaks kassipojaks, julgeme olla kindlad, et oma päriskodus võiks Mangost kooruda väga vahva pereliige, kellega ei tohiks mitte kunagi igav hakata.

Mango on vaktsineeritud, kiibistatud, steriliseeritud ning saanud parasiitide vastu tõrje.

Kui soovid Mangole kodu pakkuda, siis palun täida ära Pesaleidja kiisuvõtja küsimustik ning Mango vabatahtlik võtab esimesel võimalusel ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles