Kodutuks jäänud inimene pidi vastu võtma südantlõhestavalt raske otsuse

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Delaware Humane Association / Facebook

USA-s Delaware'i osariigis Wilmingtonis asuva loomade varjupaiga töötajad leidsid ühel hommikul tööle saabudes õuest kondise koera, kelle keha ümber oli kinnitatud kott. Koti sisse oli jäetud kurb kiri koera kodutuks jäänud omanikult, kes palus varjupaigal neljajalgset aidata, sest ei saanud tema eest enam ise hoolitseda. 

«Palun hoolitsege Sky eest,» seisis kirjas, mille varjupaiga töötajad ka sotsiaalmeediasse postitasid. «Ta on kuueaastane ja väga sõbralik, aga ma ei saa tema eest hoolitseda, sest jäin kodutuks ja mul pole võimalust teda toita. Ta ei ole haige, lihtsalt nälginud. Palun leidke talle kodu, palun.» 

Varjupaiga juhataja Kerry Bruni sõnul oli Sky saabudes küll kirpudest puretud ja alakaaluline, ent on seni hästi kosunud ning armastab väga nii inimesi kui ka teisi koeri. Juhataja nentis, et tõenäoliselt ei tulnud otsus koer varjupaika jätta omaniku jaoks kergelt.

«Me oleme teavitanud piirkonna kodutute varjupaiku ning kui Sky endine omanik endast märku annab, oleme me valmis teda võimaluse korral abistama, et ta Sky endale jätta saaks,» rääkis Bruni. «Samas võtame me vastu ka uusi kodupakkumisi ning Sky ei jää kindlasti omanikuta, sest juba praegu on ta oma õnnetu looga paljude südamed võitnud.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles