Päevakäpp: tiigripoiss Joonas tahab teada, kus tema isiklikud paikäed ootavad

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Ülimuhe ja vahva tiigripoiss Joonas saabus Kasside Turvakodu vabatahtlike hoole alla juba aasta tagasi. Ta oli noor, uljas ja mängualdis, kuid teda piiras tugevalt lonkav jalg.

Vabatahtlikud kiirustasid Joonasega arstile ning selgus tõsiasi, et Joonase põlveliiges ei lukustu korralikult ja seetõttu, käib Joonase põlv liigesest igal sammul välja. Oh, milline ebamugavus ja valu see võis olla!

Õnneks oli Joonase probleem operatsiooniga lahendatav ning nüüd, aasta hiljem, ei oska keegi öelda, et Joonast selline mure oleks vaevanud. Nüüd silkab kassipoiss ringi nagu kõik teised nurrikud ning teeb oma mängulustiga paljudele silmad ette. 

Nüüd, mil suured katsumused on möödas, loodab Joonas, et peagi täitub tema suur unistus — leida endale oma kodu. Kui sina arvad, et vahva ja sõbralik Joonas sinu koju sobiks, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles