Päevakäpp: neli pikka aastat — kus on Pilvekese kodu?

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Pilveke on üks 2015. aastal Viimsi kassikolooniast päästetud nurrumootoritest. Ta jõudis Kasside Turvakodu hoole alla musta ja määrdununa, endal süda hirmust rinnus põksumas. 

Nüüdseks on Pilvekesest saanud tragi ja hakkaja kassitüdruk, kes turvakodu kassikambrite vahel ringi silkab. Küll leiab teda kamina ees soojust nautimas, aknal linde vaatlemas, aga ka köögis head ja paremat nõudmas. Turvakodu külastajad näevad alatasa Pilvekest kui kaunist lumivalget kassitirtsu, kuid enamik ei näe, mis toimub Pilvekese hinges.

Pilveke on oma kodu oodanud juba neli pikka aastat! Kas sina mäletad, mida sina tegid neli aastat tagasi? Kui palju on sinu elu sellest ajast alates muutunud? Pilvekese elu seisab. Tema süda igatseb läheduse ja armastuse järele ning seni kuni seda pole, on Pilveke õnnetu.

Kui Pilveke sulle silma jäi, siis sellel on põhjus. Kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee ja vii Pilveke koju!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles