Päevakäpp: naksakas Ükssilm otsib mängukaaslasi

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

«Hei, sõbrad! Mina olen mänguhimuline ja krapsakas Ükssilm. Olen tegelikult täna teie ees seetõttu, et hirrrrrmsasti tahaks omale päris oma sõpru!»

«Vabatahtlikud on toredad küll, aga seni pole ma veel ühtegi kohanud, kes meie juurde ööseks oleks jäänud. Mina tahaks just seesugust sõpra, kellele ööseks kaissu pugeda ja saba salliks kaela siduda. Hommikuti ringutaksime üheskoos pehmetel patjadel ja vaataksime segaduses ilmel teineteist, et kumb siis ikka kummale süüa tegema peaks.

Tööpäevadel luban sind ilusti uksel tööle saata ning jään sind armastavalt koju ootama. Vahepealsel ajal loendan aknast mööda tuhisevaid linde, kontrollin, kas diivani taha peidetud pallikesed on endiselt alles ning muidugi teen ühe pika seikluse unemaal. Seda kõike ikka selleks, et õhtul saaksime taas koos möllama hakata — paitusi nautida, suletutiga mängida ning muidugi diivani tagant pallid välja võtta! Puhkepäevadel luban sul alatasa järel käia — ikka selleks, et saaksin oma toetava käpaga sind igas tegemises aidata.

Oh, kallis parim sõber, me teeksime nii palju asju koos ja meil oleks väga vahva! Kirjuta mulle ruttu aadressile info@kassideturvakodu.ee ja saame juba kokku!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles