Päevakäpp: õnnetu saatusega Aliisa ei taha järgmist aastavahetust üksi veeta

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Aliisa on kurva saatusega kass, kes peale omaniku surma tänavale sattus. Kassike ootas truult kodu juures oma peremeest koju, kuid tema ei teadnud, et peremees ei tule kahjuks enam kunagi.

Aliisa õnneks märkasid teda naabrid, kes tal silma peal hoidsid ning kiisule abi otsisid. Nüüd ootab Aliisa turvakodus uut kodu. Aliisa on üks tõeliselt truu ja sõbralik kassihing. Pole ime, et ta kaheksa kuud oma kodu ukse taga peremeest ootas – tal on lihtsalt nii hea süda! Ta peab lugu pehmetest paitustest ning oi kui väga sooviks kassike juba inimese kaissu pugeda ja üheskoos teleka ees tukkuda. Kuhu küll see uus kodu jääb? 

Aliisa tahab uut võimalust. Ta väärib uut võimalust. Kindlasti tema päris pere näeb teda ükskord ning tuleb Aliisale turvakodusse külla – ikka selleks, et kassitirtsule igavene päriskodu kinkida. Aliisa on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Kui sina tundsid ilusa hinge ja haruldase kasukaga Aliisas ära oma südamesõbra, siis kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles