Video: vapper politseinik päästis järvest uppuva kutsika (1)

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Türgis sai suure tähelepanu ja kiituse osaliseks politseinik, kes riskis enda eluga, et aidata järve keskel läbi jää vajunud kutsikat.

Vani provintsis Bostaniçi Göleti järvele jalutanud omanikuta kutsa vajus umbes 150 meetri kaugusel kaldast läbi õhukese jää. Vahejuhtumit pealt näinud Burak Okten ajas selga kummiülikonda ja ujus käte abil jääd lõhkudes koerani, kes püüdis end samal ajal tagasi jää peale vinnata.

Okteni vapral teol oli hulganisti tunnistajaid, kellest üks päästemissiooni ka filmis. Piirkonna politseiüksuses sukeldujana töötav Okten ujus koos kutsikaga tagasi kaldale ning seal vajas neljajalgne esmalt elustamist. Pärast seda mässiti koer tekkidesse ja viidi loomakliinikusse kosuma. 

Kuigi kutsikas kannatas alajahtumise all ja oli esialgu kriitilises konditsioonis, suutsid veterinaarid tema olukorra kontrolli alla saada. Burak Oktenile jõudis koerake aga kiirelt südamesse pugeda ning kui loom kliinikust välja lasti, võttis politseinik ta endale. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles