Tallinna kesklinnas avab homme uksed uus lemmikloomakauplus

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: LIIS TREIMANN / EESTI MEEDIA/SCANPIX BALTICS

Homme, 29. detsembril kell 10 avatakse Nautica keskuses Tallinna uusim, järjekorras viies PetCity lemmikloomakauplus. 

Kodumaise lemmikloomatarvete kaubamärgi PetCity eesmärk on viia Baltimaade lemmikloomakultuur uuele tasemele. 2015. aastal alustanud bränd on nüüdseks laienenud ka Lätti ja Leetu ning lisaks loomapoodidele on kett ainuüksi Tallinnas avanud kaks loomakliinikut ja grooming-salongi. Kokku on Eestis 11 PetCity kauplust. 

Nautica keskuses avatavas kaupluses tervitab tallinlasi lai valik ülemaailmselt armastatud lemmikloomakaubamärke ning innovaatilisi tooteid, et loomapidamine veelgi erilisemaks teha. Avamise puhul ootavad loomasõpru erinevad head pakkumised ja üllatused ning kõik loomaomanikud on kauplusesse oodatud koos oma karvaste sõpradega. PetCity Nautica lemmikloomakauplus on avatud iga päev 9-20.

Nautica PetCity ei ole aga ainus lähiajal alustav PetCity lemmikloomapood — jaanuaris on avanemas uus müügipunkt Rocca al Mare keskuses, et kõik vajalikud lemmikloomatarbed tallinlastele veelgi kättesaadavamaks teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles