Häid jõule, sa räpane elukas! Hollywoodi staarid avastasid üllatava tõe «Üksinda kodus» gängsterifilmi kohta

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Üksinda kodus 2»
«Üksinda kodus 2» Foto: Ronald Grant Archive / Mary Evan / Scanpix

Mitte vaid eestlased ei vahi jõulude ajal «Üksinda kodus» filme. Samamoodi kedratakse filmi ka Hollywoodi staaride kodudes ning paar tükki neist said tänavu suure üllatuse.

Nagu ilmselt kõik mäletavad, siis kulus Kevinil marjaks ära üks vanaaegne gängsterifilm, millel piisas vaid helitugevuse põhjakeeramisest, et kõik pahalased ja muud eemale peletamist vajavad tegelased ummisjalu põgenema saata.



Tegu oli väidetavalt järjefilmiga, mille pealkirjaks «Räpaste hingedega inglid». Ilmselt arvasite teiegi, et tegu oli mõne Hollywoodi unustatud vändisega, ent mõelge uuesti. Just nii – tegu oli spetsiaalselt «Üksinda kodus» filmiks loodud kaadritega. 

Kulus kõigest paarkümmend aastat, et see teadmine ka Hollywoodis liikvele läheks. Nii avastas koomik Seth Rogen alles nüüd, et tegu polegi päris filmiga ning avaldas oma hämmingut ja avastust ka Twitteris. Rogenilt levis info ka näitleja Chris Evansini. Karta on, et nüüdseks teab sellest kogu Hollywood ning nüüd siis ka meie.

Meenuta filmilõiku:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles