Päevakäpp: ingelliku Pelle ootus on kestnud pikki aastaid

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Pelle päästeti 2015. aastal suurest Viimsi kassikoloonias. Juba algusest peale oli Pelle väga sõbralik ja julge ning kõik Kasside Turvakodu vabatahtlikud arvasid, et kauaks ta oma kodu ootama ei jää

Tulid aga kiisupoja soovijad ning võtsid Miki. «Oh, Pelle on niiiii ilus ja armas, et tema leiab nagunii kodu.» Tulid järgmised ja võtsid Kassu: «Selline vapustav kass nagu Pelle ei jää ometi kauaks siia, me võtame parem kellegi, kellel on vähem lootust kiiresti koju saada.» Ja nii on möödunud üle kolme aasta. Siidise ja koheva lumivalge karvaga kassipoiss Pelle ootab endiselt Kadrioru serval olevas turvakodus oma Päriskodu.

Pelle on väga sõbralik inimestega, väga hell, armas ja mänguhimuline. Ta on väga huvitatud teiste kasside seltkonnast ja seega sobib ideaalselt koju, kus igavlev mõni karvakera endale sõpra igatseb.

Kui sulle meeldiks üks väga suurt kasvu kiisupoiss, kes on ääretult sõbralik ja paimaias, lisaks pehme ja mõnusa karvaga ning vahva kaaslane nii inimesele kui teisele kiisule, võta palun ühendust info@kassideturvakodu.ee.

Pelle tõesti ootab oma kodu, ta on kõikide suur lemmik turvakodus ning vabatahtlikud loodavad südamest, et üks vahva karvapall saab juba üsna pea päriskodus oma hea iseloomu ja võludega pererahva südame võita.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles